Project Description

Μάρτιος 2016

Ανέγερση διώροφης μονοκατοικίας

εμβαδόν κτιρίου 100,00 μ2

Ακρωτήρι Καρύστου Εύβοια – προς πώληση

6_6

πλάγια όψη κατοικίας- ημιυπαίθριος χώρος κουζίνας

2_2

πρόσοψη κατοικίας

1_2

πλάγια όψη κατοικίας -στεγασμένη είσοδος

3_3

πλάγια όψη – επένδυση πέτρας εισόδου κατοικίας

karistos_basement-plan

Κάτοψη υπογείου

karistos_ground-plan

Κάτοψη ισογείου

karistos_upper-floor-plan

Κάτοψη ορόφου

 

κτίριο ενεργειακής κλάσης Α’

  • θερμοπρόσοψη κτιρίου
  • κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα
  • ηλιακός θερμοσίφωνας 
  •    οικόπεδο 1 στρέμμα  
  • πώληση κτιρίου μαζί με το οικόπεδο 130.000 ευρώ προ ΦΠΑ
  • ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΑ

Η κατοικία τοποθετείται πανταχόθεν ελεύθερα εντός αγροτεμαχίου εκτάσεων 1 στρέμματος . Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο χωροθετούνται η είσοδος της κατοικίας , η κουζίνα με την τραπεζαρία  και το καθιστικό με το τζάκι . Το καθιστικό έχει προσανατολισμό προς τη θέα και απόσκοπτη θέα προς αυτή με τη δημιουργία ενός μεγάλου επάλληλου κουφώματος. Η είσοδος της κατοικίας είναι συνεπίπεδη και προστατεύεται απο πέτρινο τοίχο με ξύλινη πέργκολα . Στο δεύτερο επίπεδο χωροθετούνται δύο υπνοδωμάτια και λουτρό . Η επικοινωνία μεταξύ των επιπέδων επιτυγχάνεται με εσωτερικό κλιμακοστάσιο .

Λόγω της περιοχής και της χρήσεως κυρίως ως εξοχικής κατοικίας μεγάλη μέριμνα έχει δοθεί στον σχεδιασμό των εξωτερικών χώρων που αποτελούν τον κύριο χώρο δράσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδοκότερα έχει σχεδιαστεί έξω απο την κουζίνα και σε συνέχεια της ένας ημιυπαίθριος χώρος για το καθημερινό φαγητό και την εκτόνωση της κουζίνας σε ένα στεγασμένο – προστατευμένο χώρο . Επίσης κατασκευάζεται μεγάλη πέργκολα απο μπετόν με ξύλινες περσίδες πάνω απο τη πλακόστρωση που βρίσκεται εξωτεριά του καθιστικού .(βλ.συν κατόψεις)

Προαιρετικά δύναται  να κατασκευασθεί υπόγειος χώρος 38 μ2 , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος ξενώνα , αποθήκης , λεβητοστασίου . Η επικοινωνία επιτυγχάνεται εσωτερικά ή εξωτερικά ανάλογα με την ιδιωτικότητα που πρέπει να επιτεχθεί. (βλ.συν κατόψεις) . Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος κατασκευής.

Το κτίριο κατασκευάζεται με τους τελευταίους αντισεισμικούς κανονισμούς που ισχύουν για την Ελλάδα. Εξωτερικά επενδύεται με θερμοπρόσοψη και τοποθετούνται ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή για την μέγιστη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου .

Στην τιμή που παρατίθεται δεν περιλαμβάνονται εργασίες περιβάλλοντος χώρου , περίφραξης , φύτευσης , συναγερμού , σύνδεσης με τα δίκτυα κοινής οφέλειας.

 

Ακρωτήρι Καρύστου Εύβοια – προς πώληση